Nyhed

Nyt spillested åbner i København

GAFFA.dk – alt om musik

3. september åbner Stairway, et nyt spillested i Danmarks hovedstad, nærmere bestemt Vanløse. Åbningen har været længe undervejs, men nu sker det.

”Det er, ærlig talt, ikke let at åbne et nyt spillested under en coronapandemi”, skriver det nye venue Stairway på deres facebookside. Åbningen er blevet udsat mange gange, men med planer om en reception, en åbningskoncert og mange navne på plakaten de efterfølgende datoer åbner spillestedet nu dørene.

Receptionen 3. september foregår fra kl. 15:00, og der vil være mulighed for at snuse lidt til Stairway og høre om ambitionerne for spillestedet. Der vil være noget for øjnene, for ørene og lidt til ganen både inde og udendørs. Receptionen er åben for alle.


Samme aften byder spillestedet på åbningskoncert med Dør Nr. 13 (billedet) og Chorus Grant. Dørene til koncerten åbner kl. 20:00. Der kan findes flere detaljer om både receptionen og koncerten på Facebook.

LÆS OGSÅ: Country-, folk-, rock- og indie-festival i København byder velkommen

Starway besøges blandt andre af Klumben & Raske Penge, som kommer forbi 19. september, og Per Vers + Loke Deph 31. oktober. Der vil desuden afholdes DM i Beatbox 17. oktober.


Spillestedets navn er i øvrigt en lille reference til Van Morrison-sangen "Vanlose Stairway" skrevet, da Van Morrison i begyndelsen af 80'erne boede et par år i Vanløse med sin danske kæreste, Ulla, som boede på fjerde sal i en ejendom uden elevator.

ANNONCE