Nyhed

LIVE FRA VA15: Oplev Ericka Jane og The Entrepreneurs

GAFFA.dk – alt om musik

I morgen er vi tilbage med endnu en omgang Live fra VA15 – denne gang med to acts på én aften.

Nu følger GAFFA, SPOT Festival og ROSA op på torsdagens dampende livestreaming med Rebecca Lou. Denne gang kan du opleve to acts på én aften, når både Ericka Jane og The Entrepreneurs lægger vejen forbi det gule hus i Aarhus til en omgang Live fra VA15. 

Ericka Jane debuterede i 2015 med ep'en Favorite Lie. Samme år optrådte hun på SPOT Festival og har sidenhen leveret en kaskade af gedigne, ærlige og edgy pophits, der har klaret sig særdeles godt på streamingtjenesterne. Vi afventer stadig det første fuldlægndealbum, men talentet er der ingen tvivl om eksisterer i bedste velgående. 


LINK TIL LIVESTREAM TIL ERICKA JANE - Få påmindelse

The Entrepreneurs er berømte og berygtede for deres evner på en livescene. Sidste år spillede de på SPOT Festival i Musikhusets Store Sal, og rummet var fyldt til randen med begejstrede folk – inklusive vores anmelder, der kvitterede med fem stjerner for trioens energiudladning. Debutalbummet Noise & Romance fik ligeledes fem stjerner under overskriften "Sublim larm og lovende romance".

LINK TIL LIVESTREAM TIL THE ENTREPRENEURS - Få påmindelse


Vi glæder os til at levere en omgang pop og rock til alle musikfans derude. Husk, du kan følge med, uanset hvor du befinder dig. Koncerternes varighed er omkring de 30 minutter, og vi opfordrer kraftigt til at donere et valgfrit beløb til artisterne i løbet af koncerterne via de MobilePay eller PayPal-informationer, der står på skærmen.

Med ”Live fra VA15” ønsker nemlig vi at danne grobund for økonomisk support til musikken. Corona-krisen har i høj grad betydet, at kunstnerne har måttet forære deres musikalske ydelser væk online – for at vise fanen og opretholde et momentum. Vi håber at kunne rykke ved gratis-tilgangen, når vi gør det muligt at donere penge til de optrædende i løbet af deres showcase. 

Vi annoncerer snart flere navne til Live fra VA15, så hold øje med gaffa.dk og spotfestival.dk


Tak til Hi-Fi Klubben & PROMUS – Produktionscenteret for Rytmisk Musik i Aarhus.

ANNONCE