Nyhed

Tivoli klar med programmet til Lillefredag

GAFFA.dk – alt om musik

Programmet byder på blandt andre Rebecca Lou, Velvet Volume og Brimheim

Som vi skrev i går, er denne uges Fredagsrock-koncert i Tivoli med Cheff Records desværre aflyst grundet en nødvendig opdatering af Tivolis pladsreservationssystem, men man kan alligevel opleve livemusik i Tivoli i denne uge. Programmet til torsdagskoncertrækken Lillefredag er nemlig lige blevet offentliggjort, og første navn står på scenen allerede i morgen torsdag den 5. maj. Det er Rebecca Lou, som har fået flotte anmeldelser, både for sine koncerter og sine udgivelser, senest soloalbummet Heavy Metal Feelings fra oktober 2021.

LÆS OGSÅ: Tivoli aflyser Fredagsrock den 6. maj


Lillefredag har altid været Tivolis måde at bidrage til at få skubbet nye danske artister frem i rampelyset, og det gælder også for årets program, der tæller en række anmelderroste yngre navne på den danske scene.

Chef for musik og underholdning i Tivoli, Thor Feilberg, siger om programmet: 

”Med årets Lillefredag-program giver vi Tivolis gæster mulighed for at opleve morgendagens kommende stjerner. Som førende kulturaktør har Tivoli en rolle i at understøtte de mange unge artister og bands, der potentielt står over for deres store gennembrud og samtidig give vores gæster mulighed for at høre helt ny og spændende musik – måske for første gang. Vi har tilrettelagt et program med masser af nerve og dybde, som Tivolis gæster kan opleve flere torsdage hen over sommeren”.


Programmet ser ud som følger – koncerterne spilles primært på Orangeriet, om end Ericka Jane og Brimheim spiller på Plænen:

5. maj: Rebecca Lou

12. maj: Kind Mod Kind


19. maj: Velvet Volume

26. maj: RoseeLu

2. juni:  eee gee

9. juni: Mercedess

16. juni: Mattis

23. juni: Blæst

14. juli: Ida Laurberg

28. juli: Ericka Jane

18. august: Brimheim

Varm op med Rebecca Lous seneste single, "Dreamgrrrl":

ANNONCE