Nyhed

TRÆETS MAVE: Hør Noa Lachmi nye single her

En tredjedel af Velvet Volume er klar med fjerde solosingle

Siden 2015 har Noa Lachmi været kendt som en tredjedel af søsterrockgruppen Velvet Volume. Siden har Noa Lachmi valgt at gå solo for at udfolde sit musikalske og kunstneriske talent i et andet register. Nu er hun så klar med sin fjerde single ”Belly of a Tree”.

Den nye sang udkom forleden og kan ses nederst i artiklen. Lachmi tog det første spadestik til solokarrieren i 2022, hvor hun udgav singlen ”Dirty Water”.

”Jeg ser og værdsætter det evige desperate arbejde. Jeg er en stor samler og har så længe, som jeg kan mindes haft et behov for at indsamle, dokumentere, kontrollere og tegne minder. Jeg indsamler objekter, samtaler og rum som en kollektion, en historie, der aldrig kan dø. Jeg indsamler objekter, samtaler og rum til en udødelig kollektion,” fortæller Lachmi i en pressemeddelelse og fortsætter:


”Tanken om meningsløshed og glemsel er for mig vemodigt og forfærdeligt hjerteskærende, særligt når glemsel er en tvungen betingelse for særlige menneskers historier. Vi har brug for at kunne relatere til det levende og til det døende, hele tiden.”

Videoen til den nye single er ifølge Noa Lachmi selv ”et sandt og intimt kærlighedsprojekt.” Musikvideoen er filmet af veninden og filminstruktør Rosa Lie en sommerdag i Noa og Jacks hus på landet. Sangen er lavet i samarbejde med Lachmis partner Jack Kilburn. Killburn var også med til at producere Velvet Volumes tredje album, Nest, som udkom i 2022.


LYT: Noa Lachmi fra Velvet Volume undersøger den komplekse kærlighed

ANNONCE