Nyhed

LYT: Noa Lachmi fra Velvet Volume baner egen vej med ny sang

Sangeren dyrker sine rødder på første soloudspil

Noa Lachmi, der er kendt fra søstergruppen Velvet Volume, har netop udgivet sin debutsingle ”Dirty Water.” Én sang, som opstod efter udmattelse og en trang til at være alene.

”Dirty Water er en ørkenfortælling. En drøm om en meget gammel og glemt historie, jeg ikke kender, men som jeg føler, jeg kender. Jeg kan mærke historien i min krop, og man kan se den i mit ansigt,” fortæller Noa Lachmi i en pressemeddelelse og fortsætter:


”Jeg hjemsøger mine yemenitisk-jødiske rødder gennem min kunst i et forsøg på at føle mig mere hel. Ved at hylde mystikken, længslen og hjertesorgen føler jeg mig mindre ensom.”

LÆS OGSÅ: VELVET VOLUME-INTERVIEW: ”Vi dyrker os selv som et ikon”

Det er en af flere sange, som hun udgiver i sit eget navn over den kommende tid, og som er skrevet i samarbejde med Jack Kilburn, der før har arbejdet med søstertrioen Velvet Volume.


”Musikken er totalt kompromisløs og et komplet ærligt billede af mit hjerte, min hjerne, mine fingre og mine øjne,” forklarer Noa Lachmi. Derfor udspringer lyden ikke af guitaren, som den plejer. Denne gang opstår den snarere af selve teksten eller det visuelle.

Velvet Volume ude med ny musikvideo til americana-inspireret break-up sang

ANNONCE