Nyhed

LIVE FRA VA15: Se Ericka Jane og The Entrepreneurs' fantastiske livesessions

GAFFA.dk - alt om musik

For anden gang rullede Live fra V515 over skærmen – denne gang med to acts.

Ericka Jane og The Entrepreneurs var henholdsvis andet og tredje navn i rækken af de livesessions, som vi på GAFFA præsenterer i samarbejde med SPOT Festival, ROSA og Hi-Fi Klubben. Optagelserne er lavet i A-lab, der er venligt udlånt af Promus. 

I radioen er du måske vant til at høre Ericka Jane levere det store pophit efter det andet – med stor lyd og en stor produktion bag. I går spillede Ericka Jane sine sange akustisk akkompagneret af Rasmus Søgren på guitar, og sangene kunne i dén grad tåle det nøgne setup. Vi fik også hele to premierer på nye tracks.


LÆS OGSÅ: LIVE FRA VA15: Se den fulde koncert og fotoreportage med Rebecca Lou

The Entrepreneurs er kendte for deres fængende liveoptrædender, og deres session her er bestemt ikke nogen undtagelse. Trommer, guitar og guitar blev spillet, så man kunne mærke, at det længe havde kriblet i de tre musikere for at få lov til at maxe ud på en scene. The Entrepreneurs leverede 25 minutters intens rockudladning. 

HUSK – hvis du kan lide, hvis du ser og vil støtte musikerne bag kunsten, så kan du stadig donere et valgfrit beløb til MobilePay 18760 eller via PayPal HER. Mærk din donation med artistens navn. 

 Tak til Hi-Fi Klubben & PROMUS – Produktionscenteret for Rytmisk Musik i Aarhus.

ANNONCE