Nyhed

Spillested i København inviterer til gårdkoncerter hen over sommeren

GAFFA.dk - alt om musik

Første koncert i rækken af flere løber af stablen på fredag

Alice Summer Series hedder konceptet, som Nørrebro-spillestedet Alice i samarbejde med kulturcenteret Union har skabt, og som starter ud med optræden fra den klassiske cellist og elektroniske musiker Josefine Opsahl og den elektroniske musiker Sofie Birch på fredag den 12. juni.

LÆS OGSÅ: Grim Fest inviterer til sommerkoncerter og havefest med nyt koncept


Alice har rykket baren ud i gården, så de musikhungrende kan nyde en kold øl og en hyggelig gårdkoncert i det forhåbentlig gode danske vejr hen over sommeren. Over fire weekender i juni og juli kan spillestedet byde på koncerter med flere kunstnere, som vil give intime koncerter for en begrænset mængde af gæster – maksimalt 100 og med god afstand.

På programmet finder vi navne som Dreamers’ Circus (billedet, roots), Kogekunst (eksperimenterende pop), Basco (roots) og Dawda Jobarteh (vestafrikansk musik). Dreamers' Circus har netop udgivet deres fjerde album, Blue White Gold, som GAFFA har givet en begejstret anmeldelse.

LÆS OGSÅ: Dreamers' Circus: Smuk balancegang mellem det lette og det vemodige


Grundet corona vil der som nævnt være et begrænset udbud af billetter til salg, men hvis du kunne tænke dig at nyde sommeren i selskab med musikken, kan du finde billetter ved at trykke her. Her kan du også læse mere om de enkelte kunstnere.

LÆS OGSÅ: Kogekunst: Der er mening med galskaben!

Programmet ser ud som følger:


12/06 - Josefine Opsahl + Sofie Birch
13/06 - Basco feat. Jullie Hjetland
03/07 - Mija Milovic + tba
04/07 - Dreamers’ Circus
10/07 - Kogekunst + tba
11/07 - Mizgin
18/07 - Dawda Jobarteh Trio
24/07 - Nicklas Sørensen + Johannes Lund & Henrik Pultz Melbye

Varm op med Dreamers' Circus og videoen til "The World Was Waiting" indspillet på seks forskellige kontinenter under coronakrisen:

ANNONCE