Nyhed

Arcade Fire holdt premiere på ny sang på den amerikanske valgaften

GAFFA.dk – alt om musik

På valgaftenen var der endelig ny musik fra Arcade Fire

Det er ikke meget, vi har hørt fra Arcade Fire siden albumudgivelsen
Everything Now fra 2017. Men i sidste uge kunne vi fortælle, at det imidlertid ser ud til, at der er nyt Arcade Fire-materiale på vej, hvor frontmand Win Butler i et interview til Broken Records kunne løfte sløret for, at gruppen gør sig klar til en ny studiesession.

Og i går debuterede bandet så med en splinterny sang, “I Can’t Wait” på et særligt valgaftensprogram, der blev sendt på amerikansk tv i aftes.

Bandet har tidligere meddelt, at de ville optræde til showet, som havde Stephen Colbert som vært og udsendt på Showtime.

LÆS OGSÅ: Arcade Fire indspiller nyt album

“Say wait until tomorrow/ Cos today is always strange/ Say wait until you’re older and you will understand/ They say the generation’s coming/ I don’t think they understand that I am not a patient man”, lyder et udsnit af sangteksten.

Omkvædet bestod af Win Butler, der sang sangens titel, mens hans bandkammerater råbte “wait, wait, wait” bag ham. Mens officielle optagelser endnu ikke er frigivet online, er fans begyndt at dele hjemmevideoer af gruppens optræden, som du kan se nederst i artiklen.

Tidligere på valgdagen delte Arcade Fire en særlig valg-playliste i samarbejde med #JoyToThePolls-initiativet. Listen indeholdt numre som Harry Nilssons “I’d Rather Be Dead” og Richard Hawleys “Tonight The Streets Are Ours”.

LÆS OGSÅ: PLAYLISTE: 10 sange, der går i kødet på Donald Trump

I sidste uge offentliggjorde gruppen en ny performance af deres nummer “Culture War” fra 2010, som en del af Bon Ivers initiativ “A Campaign to Make Your Vote Count”.

“Kom ud og stem, det har aldrig været vigtigere”, sagde Butler i videoen. 


ANNONCE