Nyhed

Gary Barlow udsender nyt album

GAFFA.dk – alt om musik

Music Played By Humans udkommer den 27. november 

Take Thats frontsanger Gary Barlow har de seneste uger gjort klar til at udsende sit femte soloalbum, Music Played By Humans, der udkommer den 27. november. 

Albummet blev annonceret i sommer, og af tracklisten fremgår det, at albummet byder på 17 numre, hvoraf flere af dem har gæsteoptrædener fra blandt andre James Corden, Beverly Knight, Michael Bublé, Alesha Dixon og ikke mindst Barry Manilow.


Optakten har budt på tre singleudspil – "Elita", "Incredible" og senest "This Is My Time". 

De tre singler har meget forskellig lyd og spænder fra poppet salsa til crooner. Det er derfor svært at spå om den røde tråd på det kommende album. 

Titlen og de udgivne singler kunne dog indikere, at musikken, der er spillet af mennesker, er lige så uforudsigelig og forskellige, som mennesker er. Om den formodning holder stik, må vi vente 11 dage med at finde ud af. 


Ud over det kommende album er der mere godt nyt til fans af Take That og Gary BarlowTil januar begynder optagelserne af Take That-filmen Greatest Day nemlig. De fleste detaljer om filmen er endnu ukendte, men eftersigende skulle der være tale om en musical-film, hvor en stor del af Take Thats sangkatalog indgår.

LÆS OGSÅ: Take Thats tidsrejse tredoblede temperaturen

Varm op med "Elita":


ANNONCE