Nyhed

LISTE: Fire rockmyter der har vist sig at være sande

GAFFA.dk – alt om musik

Keith Richard sniffede sin fars aske

Rolling Stones ikonet Keith Richards far døde i 2002. I et interview med NME, citeret af The Guardian, sagde han, at han sniffede noget af sin far sammen med kokain:

"Det mærkeligste, jeg har forsøgt at sniffe? Min far. Jeg sniffede min far. Han blev kremeret, og jeg kunne ikke modstå at sniffe ham op med et lille skud sne. Min far ville ikke have taget sig af det. Det gik ganske fint ned, og jeg lever stadig."

I senere interviews har det imidlertid vist sig, at hele hændelsen mere var baseret på en fejltagelse end en decideret overlagt handling.


”Jeg åbnede min fars aske, og noget af det blæste ud over bordet. Hvad skulle jeg gøre? Skulle jeg bare smide det ud i skraldespanden? Nej. Så jeg slikkede på min finger og skubbede en lille smule af far op i mit næsebor”. 

Ifølge The Mirror har Richards eftersigende også ytret ønske til sine døtre om at sniffe hans aske, når han dør.

“Jeg giver dem et sugerør”, sagde Keith i interviewet.
Tegneserie lavet med KISS-blod

I 1977 donerede KISS-medlemmerne blod til et Marvel-magasin, de var med i. Blodet blev brugt til den røde farve, man kan se på forsiden af Marvel Comics Super Special! KISS-udgave.

Imidlertid hævder en anden teori, at blodet ved et uheld også blev brugt til et Sports Illustrated-magasin. Men i dette tilfælde er vi nødt til at stole på den officielle historie. Tjek det “blodige” omslag her: 


Dave Gahans vampyrhændelse – Depeche Mode-frontmanden bed en journalist i halsen

I flere år svirede der rygter om, at Dave Gahan havde bidt en journalist i et tilfælde af "vampirisme" i 1993. Det viste sig at være sandt, selvom hele historien ikke var så dramatisk som rygterne hævdede.

Det hele skete bag kulisserne på Jones Beach Amphitheatre i forbindelse med Depeche Modes turné med Primal Scream. Dave Gahan, der på dette tidspunkt var høj på både heroin og kokain, kaldte journalisten Andrew Perry til sin lænestol under en pre-show-fest. Ifølge Andrew Perry siges det, at Dave Gahan sagde:


"Jeg forbander dig!”

Derefter bed Depeche Mode-stjernen Perry i halsen.

Andrew Perry indrømmer, at biddet ikke var så alvorligt, men "mere et slags kærlighedsbid." Dave Gahan sagde til gengæld senere, at han helt sikkert kunne have set sig selv som en vampyr på det tidspunkt. 

"Jeg var fascineret af det på det tidspunkt."Hævn-sex endte på Guns N' Roses-debut

Steven Adler var trommeslager i Guns N 'Roses mellem 1985 og 1990, men måtte forlade bandet på grund af store stofmisbrugsproblemer. Dog er der sikkert også andre grunde til fyringen. Alle i bandet var nemlig mere eller mindre afhængige af stoffer på denne tid. 

Steven Adler var i en periode sammen med Adriana Smith, men da Adler gik fra hende, hævnede hun sig ved at have sex med Guns N' Roses frontmand Axl Rose. Adriana Smith afslørede dette i et interview i 2016, citeret af The Mirror:

”Vi blev alle virkelig fulde, så jeg følte, at jeg skulle prøve at hævne mig på Steven. Axl var helt med på den, og vi begyndte at have sex. Slash var gået fuldstændig kold, og vi puttede ham i seng. Det var lidt frækt det der med at Slash ikke var ordentligt til stede og lå bevidstløs af druk ved siden af os.”

Steven Adler skulle have opdaget dem midt i samlejet.

”Han flippede ud og holdt i min hånd. Axl sagde ting som: 'Vil du være med, ven?', men Adler var ikke begrejstret for tilbuddet og stormede ud."

Sex-seancen blev indspillet og endte senere ud i sangen "Rocket Queen", der afslutter bandets debut Appetite For Destruction.

ANNONCE