Nyhed

Copenhells Metal Cruise er klar med de første fem navne

GAFFA.dk - alt om musik

BAEST, Skagarack, Red Warszawa, Thundermother og Terminalist vil i år stå for dele af underholdningen, og programmet vil blive udvidet med flere bands i de kommende måneder

Efter to Copenhell-løse somre og et år uden Metal-Cruise kan arrangørerne nu meddele, at årets tur på vandet i Oslobåden bliver en realitet. Metal Cruise 2021 bliver afholdt fra den 29.-31. oktober, og i dag er de første navne til årets event blevet offentliggjort. 

Det aarhusianske dødsmetalband BAEST udgav deres tredje studiealbum Necro Sapiens for knap et halvt år siden, og udgivelsen fik fire stjerner af GAFFAs anmelder. Bandet er desuden booket til at spille på Copenhell 2022. Rockveteranerne Skagarack har været på banen siden gennembrudshittet “I’m Alone” i 1986. Efter en længere pause siden 1993 er bandet nu blevet gendannet, og der er både en ny udgivelse og en turné på vej,


I april sidste år udgav metalkvartetten Red Warszawa Lade, der var deres første album i 10 år. Til Metal Cruise vil de som festligt indslag både byde på singalong-klassikere og nyere materiale. Københavner-metal-bandet Terminalist blev dannet i 2018, og bandets debutalbum The Great Acceleration udkom i maj i år og fik fire stjerner af GAFFAs anmelder. Fra Sverige kommer desuden rock’n’roll-bandet Thundermother (billedet).  Bandet har leveret solid rock til folket siden 2014, og så er de også booket til at spille på Copenhell næste år. 

Det vil igen i år være muligt at deltage i Christian Beyers Metal Quiz, hvor man kan få testet sin metalviden. Lørdag formiddag vil skibet ligge til havn, hvor alle cruisegæsterne vil få mulighed for at nyde dagen i Oslo. For de, der ønsker at tilbringe dagen på skibet, vil der være diverse tømmermændsremedier klar i form af brætspil, kaffe og hygge på skibets konferencedæk. 

Det koster 1999,- per person at deltage i Copenhells Metal Cruise. Prisen inkluderer indlogering i en indvendig kahyt med to køjer, 2x Metal Cruise-buffet inklusiv 1x drikkevare, 1x morgenbuffet lørdag morgen og adgang til alle koncerter. Kahyttypen kan desuden opgraderes mod ekstra betaling ved bestilling.


For de metalfans, der ikke ønsker at betale for forplejning på sejlturen, vil der være en begrænset sum billetter tilgængelige, hvor det i stedet koster 1359,- per person for en indvendig kahyt med to køjer. 

Billetsalget er startet, og billetter til årets helvedessejlads kan købes lige her

LÆS OGSÅ: Copenhell annoncerer 19 nye navne til 2022


ANNONCE