Nyhed

Niels Skousen erstatter Ten Years After på dansk festival – og Uffe Lorenzen opgraderer

GAFFA.dk - alt om musik

Skousen kommer med band, og Kun For Forrykte Festival opgraderer Uffe Lorenzens koncert til fuldt band-setup med LydSyn – med plads til solomateriale og klassikere fra blandt andet Spids Nøgenhat.

Kun For Forrykte Festival på Falster gennemføres den 27. og 28. august - efter mange udfordringer det seneste halvandet år. Som en sidste udfordring har festivalen gennem den sidste uge, i samarbejde med Ten Years Afters' management, kæmpet for at få koncerten på plads, men må sande, at det grundet de nuværende skrappe rejserestriktioner og krav om isolation ikke bliver muligt at få Ten Years After forbi festivalen i denne omgang. Bandet og deres management beklager meget og viderebringer denne udtalelse:

"På grund af den aktuelle Covid-situation (Storbritannien i rødt og Danmark i orange) er Ten Years After fra Storbritannien desværre ikke i stand til at spille sin koncert den 27. august i Stubbekøbing. Selvom mange coronaforanstaltninger i øjeblikket lempes, er rejser til og fra Storbritannien stadig stærkt påvirket af mange restriktioner og truet af nye Covid-varianter. Bandet beklager meget dette og lover at gøre op for den mislykkede koncert, så snart situationen er blevet grundlæggende forbedret."


Festivalleder Frederik Schnoor udtaler i den sammenhæng:

"Vi er meget ærgerlige over situationen, men beder om vores publikums forståelse. Vi lever stadig i en corona-tid, hvor man må søge det muliges kunst. Ingen kan gå ind og erstatte Ten Years After en til en i år, men vi har på den korte tidsfrist fundet et par gode løsninger, som jeg håber vores fantastiske publikum vil tage godt imod. Niels Skousen returnerer til festivalen med fuldt band efter en smuk koncert i 2019 – og det poetiske udtryk og hans udødelige sange står smukkere end nogensinde."

"Derudover har vi opgraderet Uffe Lorenzens koncert til fuldt band med hans nye trio LydSyn, som vil give os en tiltrængt dosis psykedelisk guitar-rock med plads til klassikere fra Spids Nøgenhats sangskat og hans eget solomateriale. Jeg vil appellere til, at publikum husker, at gennemførelsen af årets festival her i år også handler om hele fødekæden, så musikere, leverandører, lydfolk og arrangører i sidste ende kan overleve, mens publikum stadig får en fantastisk, forrykt god oplevelse. Vi håber på jeres forståelse.”


Det endelige lineup inkluderer musikalske legender som Steppeulvene, Burning Red Ivanhoe og Young Flowers og mere moderne navne som De Underjordiske, Select Captain og Bite The Bullet.

Billetter kan stadig købes lige her

LÆS MERE: Kun For Forrykte Festival gennemføres – men udskydes


ANNONCE