Nyhed

Manager for Nicki Minaj og Kanye West myrdet - kæresten er arresteret og sigtet

GAFFA - alt om musik

Angela “Angie” Kukawski blev fundet død i sin bil

En Los Angeles-baseret business manager, som har arbejdet for stjerner som Kanye West og Nicki Minaj, er blevet myrdet. Angela “Angie” Kukawski blev meldt savnet den 22. december, og dagen efter blev hendes lig fundet i hendes bil, parkeret i Simi Valley, Californien. Det skriver Hollywood Reporter.

Efterfølgende er Kuwaskis kæreste, den 49-årige Jason Baker, blevet arresteret og sigtet for mordet. Det er politiets opfattelse, at Baker myrdede Kuwaski i hendes hjem i Sherman Oaks, placerede liget i bilen og parkerede den i Simi Valley, hvorefter han flygtede.


Kuwaski arbejdede i firmaet Boulevard Management, hvis klientel tæller stjerner som Minaj, Ye (Kanye West) og reality stjerne-familien Kardashian. "Vi er dybt triste og sønderknuste over tabet af vores kollega Angie Kuwaski," udtaler en talsmand for firmaet til Variety og tilføjer:

"Angie var en venlig, vidunderlig person og vil blive savnet af alle, som kendte hende. Vores dybeste kondolencer går ud til Angies familie og venner."

LÆS OGSÅ: Nicki Minaj deler kontroversielle tweets om Covid-19-vaccine


Efter det tragiske dødsfald har flere af Kuwaskis klienter delt mindeord på sociale medier - herunder Nicki Minaj, som i et Instagram-opslag skriver:

"Den hårdest arbejdende, mest pålidelige og sødeste person, man kunne forestille sig. Du fortjente ikke det her, Angela. Jeg er sønderknust på dine børns vegne. Hvil i fred." 

ANNONCE