Nyhed

Vi Elsker 90’erne præsenterer årets musikprogram

GAFFA.dk – alt om musik

Efter at have kæmpet sig igennem restriktions-udfordringerne er Vi Elsker 90’erne nu officielt klar til at fejre 10 års jubilæum i år

I dag har Vi Elsker 90’erne annonceret det fulde musikprogram for årets arrangement. Selvom restriktionerne blandt andet har betydet, at der er begrænsede muligheder for at booke kunstnere fra hele verden, byder programmet alligevel på masser af store, europæiske navne.

Årets musikprogram består af 2 Unlimited, A1, Antiloop, Blå Øjne, Boyzlife, Brooklyn Bounce, Cascada, Cut’N’Move, DJ Sash!, Dr. Alban, Drömhus, Haddaway, Infernal ‒ som gendannes i anledning af jubilæet med det oprindelige medlem Søren Haahr – S.O.A.P., S.O.S., Svenstrup & Vendelboe, Whigfield, Dr. Bombay, Barcode Brothers, Cargo, ItaloBrothers, Daze og DJ Freedom.


Derudover optræder dj'sene Chief 1, Kongemanden, DJ Skoge, Kenny Jensen, 4Gaard og Harske Hubbi også til den store 90’er-fejring. Årets værter er Dan Rachlin, Riffi og Lille Lars.

“Efter de meget hårde restriktioner, som kom ud i sidste uge, var vi tæt på at aflyse, men vi har 10-års jubilæum i år og flere udsolgte koncerter, så vi har selvfølgelig kæmpet og KÆMPET for at finde en løsning for at komme ud til vores trofaste publikum. Det lykkedes. Vi er glade,” siger arrangør Riffi Haddaoui og tilføjer:

”Vi er glade for, at vi kan gennemføre, men vi græder med resten af branchen og de festivaler, som har måttet aflyse. Det er ikke en morsom tid for nogen, og vi har igen og igen måttet ændre på vores setup for at lykkes”.


Det er i øvrigt lykkedes arrangørerne at få tilladelse til at afholde to ens arrrangementer simultant to forskellige steder i Rødovre og dermed give plads til alle de 10.000, der har købt billet.

Årets festivaler er næsten udsolgt, men 1. juni sættes de resterende billetter til salg via Ticketmaster

LÆS OGSÅ: De Grimmeste Aftner præsenterer koncerter i samarbejde med Kvinder I Musik 


Se en oversigt over årets Vi Elsker 90’erne-arrangementer:

14. august ‒ Rødovre (to ens arrangementer afholdt simultant to forskellige steder i Rødovre)

14. august ‒ Næstved

21. august ‒ Holstebro

21. august ‒ Aalborg

28. august ‒ Aabenraa

28. august ‒ Odense

ANNONCE