Nyhed

Amy Winehouse-spillefilm på vej

GAFFA.dk – alt om musik

Halcyon Studios afslører planer for biografisk spillefilm om Winehouses liv op til hendes tragiske død i 2011

Filmen om den ikoniske soul-sangers liv skal baseres på Daphne Baraks bog Saving Amy fra 2010, skriver The Hollywood Reporter. I bogen følger vi Winehouse og hendes familie i de sidste tre år af hendes liv, hvilket er dokumenteret gennem 40 timers filmoptagelser samt eksklusive billeder og skrivelser fra sangeren selv.

Barak er sat til at producere filmen i samarbejde med Halcyon Studios. Premieredatoen er stadig ukendt, dog fortæller filmselskabets direktør, David Ellender, følgende: ”Vores team er beæret over at arbejde på dette projekt. Selvom hendes karriere blev afsluttet alt for tidligt, var Amy stemmen for en generation, og vi ser frem til at fortælle hendes historie på den mest gribende måde muligt.”


Winehouse døde i 2011 i en alder af 27 år grundet alkoholforgiftning. Fem år inden sin død udgav hun sit andet og sidste album i live, Back to Black. Albummet har i dag solgt over 20 millioner eksemplarer og indeholder kæmpe hitssom ”Rehab”, ”Tears Dry on Their Own”, ”You Know I’m No Good” og ikke mindst ”Back to Black”.

GAFFA havde fornøjelsen af at interviewe den engelske sanger tilbage i 2007, da hun stadig var aktuel med førnævnte album. I interviewet fortæller Winehouse selv om sit turbulente og dramafyldte liv, som skal ligge til grund for filmen.

LÆS OGSÅ: GULD FRA GEMMERNE: Da GAFFA mødte Amy Winehouse


Genoplev Amy Winehouses bedst sælgende album Back To Black:

ANNONCE