Nyhed

James Blake giver dansk koncert

GAFFA.dk – alt om musik

Musikeren, der også har nyt album på vej, kommer forbi København til maj næste år

Den engelske sanger, sangskriver og multiinstrumentalist James Blake giver koncert i K.B. Hallen fredag den 6. maj 2022 som del af sin Friends That Break Your Heart Tour.

Blakes kommende studiealbum, som turnéen tager navn efter, skulle være udgivet den 10. september, men blev udskudt til den 8. oktober på grund af forsinkelser i produktionen som følge af coronapandemien. De tre første singler, ”Famous Last Words”, ”Life Is Not The Same” og “Say What You Will” er toneangivende for albummets melankolske og eftertænksomme udtryk – ligesom vi kender Blake.


LÆS OGSÅ: James Blake har mindreværds-komplekser over for Finneas i sjov video – album på vej

Blake fik stor succes allerede fra udgivelsen af sit første, selvbetitlede album i 2011. Siden har musikeren udgivet fire anmelderroste albums, og nu venter det femte studiealbum altså lige om hjørnet.

Blake udgav senest albummet med titlen Assume Form i 2019 – et album, som GAFFA anmeldte med fem ud af seks stjerner. Assume Form blev sidste år nomineret til en Grammy i kategorien Best Alternative Album og har desuden mere end 300 millioner streams.


Sangeren har ved siden af sin solokarriere arbejdet sammen med en række af branchens store navne, herunder Beyoncé, Frank Ocean, Jay-Z, Kendrick Lamar og Travis Scott. Drake har desuden samplet Blake, og Kanye West har udnævnt den engelske musiker som sin favoritartist.

Billetsalget starter fredag den 24. september kl. 9.00, og billetter kan købes via livenation.dk og billetlugen.dk.

Kom i stemning til koncerten med nummeret "Say What You Will" lige her.


ANNONCE