Nyhed

Derfor aflyste Adele sit Las Vegas-show i sidste øjeblik

Nu forklarer superstjernen hvorfor showet Weekends With Adele blev udskudt til slutningen af 2022

Fra start januar til april 2022 skulle Adele have optrådt med en række shows i The Colosseum ved Cesars Palace i Las Vegas, USA, men sangeren valgte at udskyde dem den 20. januar 2022 – aftenen før det første show skulle være løbet af stablen. Som det ser ud nu, er der kommet nye datoer for showet, der vil løbe fra den 18. november 2022 til den 25. marts 2023.

Som begrundelse for udskydelsen af showet fortalte hun dengang til sine fans, at det ikke var parat. I et nyligt interview med magasinet Elle uddyber hun baggrunden for beslutningen om at udskyde showet.

Adele fortæller, at det var det værste øjeblik i hendes karriere og uddyber: ”Der var bare ingen sjæl i det. Sceneopsætningen var ikke rigtig. Det var meget fjernt fra mig selv og mit band, og det manglede intimitet. Og måske prøvede jeg for hårdt at tilføre de ting i et så kontrolleret miljø”.


Adele fortæller endvidere, at den svære beslutning har givet hende selvtillid, fordi hun lyttede til sit kunstneriske hjerte, hvorfor hun nu glæder sig over de nye datoer for showet – her citeret fra NME:

”Ord kan ikke beskrive, hvor ekstatisk jeg er over, at jeg endelig kan offentliggøre de omlagte shows. Jeg var virkelig knust, da jeg var nødt til at aflyse dem”.


LÆS OGSÅ: Adele hylder søn og eksmand på stor aften ved Brit Awards

Da Adele annoncerede de nye datoer for showet tilbage i juli, afslørede hun, at der er tilføjet otte nye koncerter til programmet og tilføjede:

”At være sammen med jer i sådan et intimt rum hver uge er det, som jeg har set allermest frem til, og jeg kommer til at give jer det absolut bedste, jeg har. Tak for jeres tålmodighed, jeg elsker jer, Adele”.


Tilbage i marts vandt Adele prisen for Årets Internationale Solist ved dette års GAFFA-Prisen.

ANNONCE