Nyhed

FOTOUDSTILLING: De Eneste To i Valby

Udstillingen Lydbilleder fra en by tager dig helt tæt på Aarhus’ musikere

I 2010 slog de garvede musikere Simon Kvamm og Peter Sommer pjalterne sammen og skabte det musikalske projekt De Eneste To.

Efter en lang årrækkes venskab havde det længe ligget i kortene, at de to skulle lave musik sammen, og samarbejdet blev til en realitet med De Eneste To.

Da de to herrer prydede forsiden på GAFFAs magasin i november 2014, var deres album Dobbeltliv lige rundt om hjørnet. Det andet musikalske udspil i gruppens karriere havde en markant anderledes lyd end tidligere hørt - samlet som gruppe eller hver især. Det var blot ét af de emner, som GAFFAs skribent Lars Löbner Jeppesen berørte, da han dengang interviewede De Eneste To.


Fotografen bag billedet, Morten Larsen, har taget os med tilbage til 2014, hvor billedet blev taget:

- Billedserien blev taget i en tunnel i Valby, og stemningen den dag var ganske afslappet. Peter og Simon er nogle gode mennesker, så det var generelt bare en god dag, fortæller Larsen og fortsætter:

- Meningen med billedet var, at det bare skulle være meget naturligt. Derfor var de heller ikke så poserende. Derimod prøvede de bare at være tilfældige i deres måde at være på, og derfor blev udfaldet så også nogle tilfældige billeder.


Har du lyst til at læse mere om De Eneste To, som desværre ikke længere laver musik sammen, kan du finde flere billeder, interviews og anmeldelser fra GAFFAs arkiv lige her.

Fotoudstillingen finder sted fra den 3. oktober til den 24. oktober på Store Torv i Aarhus.

LÆS OGSÅ: De Eneste Tos kærligheds-ep er komplet


 

ANNONCE