Nyhed

Myrdet rapper hædret med stjerne på Walk of Fame

Nipsey Hussle blev i mandags æret i Los Angeles

Mandag den 15. august 2022 ville have været den amerikanske rapper Nipsey Hussles 36-års fødselsdag. I stedet blev dagen en hyldest til den afdøde, hvor både familie, fans og kolleger som Saweetie og nær ven gennem mange år, YG, deltog for at ære Hussles minde.

Hollywoods Walk of Fame er et internationalt anerkendt anliggende, og kun én gang om året bliver en posthum stjerne tildelt en afdød kunstner. I år gik stjernen til Nipsey Hussle. Det rapporterer NME.

Ud over en stjerne blandt mange legendariske kunstnere på Hollywood Boulevard blev den 15. august – Hussles fødselsdag – udråbt som den officielle Nipsey Hussle-dag i Los Angeles af byrådsmedlemmet Marqueece Harris-Dawson.


LÆS OGSÅ: Rapperen Nipsey Hussle er død

Hussle blev kun 33 år, da han tilbage i marts 2019 blev dræbt af skud foran den tøjbutik, han ejede i Los Angeles. Hussles dømte morder er den 29-årige Eric Holder Jr. Ifølge CBS antager politiet, at årsagen til drabet var en forudgående uoverensstemmelse mellem Hussle og den dømte.

Nipsey Hussle, hvis rigtige navn var Airmiess Joseph Asghedom, begyndte at udgive mixtapes i midten af 00’erne, men det var først i 2018, at han udgav sit debutalbum Victory Lap. Albummet blev samme år nomineret til en Grammy i kategorien Best Rap Album, og desuden fik det også en udmærket anmeldelse af GAFFAs anmelder.


ANNONCE