Nyhed

Ny X Factor-dommer offentliggjort

Simon Kvamm tager plads i danskernes fjernsyn som ny X Factor-dommer

Simon Kvamm kan fra januar 2023 føje endnu et punkt til sit lange CV. Han skal nemlig dele dommerbord med Thomas Blachman og Kwamie Liv i næste sæson af X Factor. Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

”Efter mange år i musik føler jeg mig klar til at give andre råd og vejledning med på vejen. Jeg vil forsøge at videregive min kærlighed til at optræde og iscenesætte sange på nye måder og glæder mig til at finde og arbejde med mennesker, der vil og kan andet og mere end at synge rent,” siger Simon Kvamm i pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ: Årets X Factor-vinder er fundet


De fleste kender Simon Kvamm fra Nephew, der har turneret med sange som ”Igen & Igen &,” ”Gå med dig” og ”Hjertestarter.” Senest har han været aktuel med trioen Hugorm, der spillede til dette års Smukfest.

Tv-mediet er dog heller ikke nyt for Kvamm, der ifølge pressemeddelelsen har en ”indre cirkushest.” Kvamm kunne opleves i den seneste sæson af Toppen af Poppen, men det store tv-gennembrud kom allerede i 2004 med hans medvirken i satireprogrammet Drengene fra Angora, der blandede satire med sang på numre som ”Jul i Angora” og "Har jeg bildæk?"

Den nye sæson af X Factor starter i januar, 2023, hvor Simon Kvamm erstatter dj Martin Jensen, der har været dommer på programmet i to sæsoner.


ANNONCE