Nyhed

EFTER TI MÅNEDER: X Factor-vindere klar med debutsingle - her er grunden til den lange ventetid

Det er næsten et år siden duoen Rosél vandt 2023-udgaven af det populære talentshow

I starten af denne måned begyndte 17. sæson af talentshowet X Factor - vanen tro med en lang række håbefulde kandidater med varierende grader af selvindsigt og i år med radio-personligheden Maria Fantino som ny vært.

Sidste sæson kulminerede ved et stort finaleshow i Randers i april 2023, hvor duoen Rosél løb af med sejren. Og nu er Rosa Skovbjerg Henriksen og Selma Stahr så endelig klar med deres første single. Den udkommer 12. januar, fortæller de til Ekstra Bladet, hvor de samtidig afslører årsagen til den lange ventetid.

- Vi har prioriteret at komme tilbage til den hverdag, vi gik glip af, mens vi var med i X Factor. Det har i sig selv været en lidt større proces, da der både er skole, venner og familie, man har skullet se til, udtaler de til tabloid-avisen og tilføjer:


- Det er jo desværre ikke en tendens, man ser meget til, at X Factor-vindere slår igennem på den anden side. Men for os er det vigtigste, at vi laver noget, vi kan stå inde for. Og så håber vi, at det vil blive taget godt imod, udtaler Rosél og lover samtidig, at der er mere musik på vej fra dem.

Under sidste års finaleshow fik Rosél lejlighed til at optræde sammen med Pil med hendes sang "Dronning af månen," mens GAFFA opsummerede afgørelsen således i en længere reportage fra finalen:

"Heller ikke i år vandt det uforglemmelige eller sublime. Det gjorde fællesnævneren og fællesskabet. Og her kan man passende gentage Kvamms retoriske spørgsmål fra tidligere på sæsonen: Er det nødvendigvis noget negativt?"


KOMMENTAR: “Det er ikke let, når de er så woke og fejlfri”

ANNONCE