Nyhed

Fredagsrock i Tivoli klar med de første navne

GAFFA.dk – alt om musik

Fredagsrock kan i år fejre 25-års jubilæum. Tivoli i København har i den anledning skruet op for antallet af koncerter.
 

Bassen buldrer, solen skinner, og fadøllene bruser.

Fredagsrock har været en fast del af Tivolis program, siden forlystelsesparken for første gang i april 1997 havde premiere med Den Gale Pose og Hvid Sjokolade på plakaten.

Fredagsrock kan til april i år således fejre 25-årsjubilæum, og der er lagt op til et af de dyreste programmer nogensinde, afslører Tivoli i en pressemeddelelse.


Det er nemlig ikke kun mærkedagen, der skal markeres.

- Vi fejrer, at vi kan sige farvel til restriktioner og opleve glæden ved store koncerter - sammen. For det er netop det Fredagsrock er og har været i alle 25 år: samvær, nærhed og god musik under åben himmel, siger Thor Feilberg, chef for musik og underholdning i Tivoli, i pressemeddelelsen.

Tivoli løfter samtidig sløret for de første tre navne på plakaten: Scarlet Pleasure, Kesi og Gnags.


- Vi glæder os helt vildt til at åbne for Tivolis Fredagsrocksæson. Og ikke mindst til endelig at se Plænen fyldt med publikummer uden mundbind og afstand, siger forsangeren i Scarlet Pleasure, Emil Goll, i pressemeddelelsen.

Scarlet Pleasure indtager som de første i år scenen den 8. april 2022 - samme dag som Tivoli tager hul på årets sommersæson.

Også Kesi ser frem til at gæste Tivolis scene til sommer.


- Der er jo altid noget helt specielt ved at spille i sin egen by, og en sommeraften i Tivoli kan være helt magisk, siger Kesi, der kan opleves til Fredagsrock den 15. juli.

De gamle kendinge Gnags, der har mere end 50 års erfaring som rockband, kan opleves i Tivoli den 10. juni.

I samme ombæring oplyser Tivoli, at man i øjeblikket forhandler med en række internationale navne, som snart falder på plads.

/ritzau/

LÆS OGSÅ: Poul Krebs indstiller festivalkarrieren

ANNONCE