Nyhed

Ginne Marker drager på turné – spiller seksstjernet album i sin helhed

GAFFA.dk – alt om musik

Albummet Ulteria spilles i sin helhed fire gange i maj

På relativt kort tid har den nordjyske singer-songwriter og guitarist Ginne Marker sat store aftryk på den danske musikscene. Debutalbummet For Seasons to Come fra november 2019 fik strålende anmeldelser og er i skrivende stund streamet over 10 millioner gange.

I 2020 modtog Ginne Marker to Carl-priser som Årets Talent og Årets Jazzkomponist og fulgte op med udsolgte koncerter i hele landet, hvor GAFFA kvitterede med at kalde hende for ”nutidens guitargud”.


LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Overbevisende hjemmebane-visit

Albummet Ulteria fra oktober 2021 fik endnu flottere anmeldelser, blandt andet de maksimale seks stjerner i GAFFA. Nu drager Ginne Marker på landevejen og vil fremføre hele albummet i maj 2022 ved fire koncerter i Danmark med særligt udvalgte skandinaviske musikere.

“Da vi gik i gang med studieindspilningerne, aftalte producer Aske Jacoby og jeg, at vi ikke ville gå på kompromis med noget. Vi har taget én sang ad gangen og nøje udvalgt folk ud fra, hvad der ville være det absolut største, vi kunne forestille os. Derfor medvirker 15 af Danmarks og Sveriges bedste studiemusikere, og det er indspillet og mixet i fire forskellige studier i tre forskellige lande," siger Ginne Marker i en pressemeddelelse og fortsætter:


"Jeg har altid haft en drøm om at lave et album, der er stærkt nok til at blive spillet live fra første til sidste track, og jeg glæder mig virkelig til at løfte musikken til et helt nyt niveau, når vi præsenterer Ulteria på denne albumtour.”

Ginne Marker og band kan opleves her:

06.05.22 SPOT FESTIVAL. Aarhus


07.05.22 DEXTER. Odense

14.05.22 MUSIKKENS HUS. Aalborg

15.05.22 HOTEL CECIL. København

Billetter kan købes via www.gig.to/ginnemarker

LÆS OGSÅ: Talentets andet album er mesterligt

Varm op med "Omen", hvis originalversion findes på albummet Ulteria:

ANNONCE