Nyhed

Femstjernede De Efterladte drager på turné – nu med Trentemøller-trommeslager

GAFFA.dk – alt om musik

Peter H. Olesen & Co. drager landet rundt

Den meget roste danske singer-songwriter-gruppe De Efterladte med sanger og tekstforfatter Peter H. Olesen i front drager på deres første turné i mere end tre år.

Bandet udgav i efteråret deres femte album, Skrevet i sand, som fik fem flot, femstjernet anmeldelse i GAFFA. I første omgang udkom det kun digitalt, men i begyndelsen af februar kommer det også på vinyl samt på cd – sidstnævnte i 99 nummererede eksemplarer.


For første gang live stiller De Efterladte op som kvartet, idet trommeslageren Jakob Høyer, som også er med på Skrevet i sand-albummet, og som tidligere har spillet med blandt andre The Raveonettes og Trentemøller, slutter sig til den sædvanlige trio: Michael Lund (guitar og lap steel), Boi Holm (synth, keyboards med mere) og Peter H. Olesen (vokal).

GAFFAs anmelder skrev blandt andet følgende om albummet Skrevet i sand:

"Skrevet i sand er gruppens femte og fremragende udspil, hvor et langt livs erfaring og refleksioner forløses i en serie prunkløse, livskloge tekster. Vemod og melankoli har altid løbet lige under (eller over) overfladen i Olesens oeuvre, men de senere år har der sneget sig en del mere lys og lethed ind i tekstuniverset." Læs hele anmeldelsen her.


Gruppen kan opleves følgende steder:

Torsdag d. 3. februar, Radar, Aarhus
Fredag d. 4. februar, Klein, København SV

Onsdag d. 23. marts: Dexter, Odense
Lørdag d. 26. marts: Huset, Aalborg – Dobbeltkoncert med Mellemblond


Torsdag d. 21. april. TBA
Fredag d. 22. aoril: TBA
Lørdag d. 23. april: Walthers Musikcafé, Skanderborg

Fredag d. 29. april: Spillestedet Thy, Thisted
Lørdag d. 30. april: Vinspecialisten, Assens

Søndag d. 1. maj: Sorø Kunstmuseum

Se musikvideoen til "Skrevet i sand":

ANNONCE