Nyhed

Saveus er klar med ny single – og annoncerer sine hidtil største koncerter

GAFFA.dk - Alt om musik

Martin Hedegaards projekt Saveus annoncerer sine største koncerter til dato og udgiver ny single i samme hug.

Til november i år tager Saveus et stort skridt op ad stigen, når han indtager både Royal Arena og Aarhus Congress Center. Med sig bringer han sit næste album Rainman, fra hvilket han lige har udgivet tredje single "Dark Vibrations". Hør sangen nedenfor.

Hedegaard skaber stadig store rum med store tunge trommer og pompøse strygere, der på trods af titlen lyder håbefulde og optimistiske og en tekst, der også tyder på samme optimisme og håb for en nærtstående. Der bliver med dette næsten Coldplay-agtige nummer lagt stort an til Saveus’ andet album og opfølgeren til Neuro fra 2018.


Saveus skulle egentlig have været på en udsolgt turné i december til blandt andet Train og Vega, men det hele blev aflyst, da landets kultursteder igen skulle lukke medio december.

”Da alt blev aflyst, var jeg fuldstændig destrueret indeni. Det er på scenen, jeg føler og ved, at jeg og bandet gør en forskel, når vi møder vores publikum. Alt det, vi havde bygget op og glædet os til, blev bare revet væk. Men nu gør vi det! Og vi kommer tilbage større og vildere end nogensinde – med tro på fremtiden, fællesskabet og musik, der igen kan forene os alle sammen,” fortæller Martin Hedegaard i en pressemeddelelse.

Martin Hedegaard og Saveus er også nomineret til en Robert-pris i kategorien Årets originale sang for nummeret "Traitors", som han lavede til filmen Marcoeffekten.


Saveus gav koncert på sidste års Spot Festival, hvor GAFFAs anmelder (ligesom publikum) var ekstatisk og uddelte de maksimale seks stjerner.

LÆS OGSÅ: Den totale symbiose mellem kunstner og publikum – amen!

Saveus kan opleves her:


Lørdag d. 05.11: ACC, Aarhus

Lørdag d. 12.11: Royal Arena

Billetsalget begynder 1. februar klokken 10.

Lyt til "Dark Vibrations":

ANNONCE