Nyhed

Eric Clapton aflyser koncerter – ramt af Covid-19

Rocklegenden forventer dog at være klar til at spille i slutningen af ugen

Eric Clapton er blevet ramt af Covid-19 og måtte derfor aflyse gårsdagens koncert i Zürich, Schweiz og showet i aften i Milano, Italien. Det fortæller han på sin Facebook-side. Her kan man blandt andet læse:

"Eric Clapton er desværre ramt af Covid efter at være blevet testet positv efter den anden koncert i Royal Albert Hall (8. maj, red.). Han er blevet fortalt af sine lægelige rådgivere, at hvis han gik i gang med at rejse og optræde for hurtigt, kunne det forsinke hans helbredelse betydeligt. Eric er også meget opsat på at undgå at smitte nogen fra sit band, crew, koncertarrangørerer, deres personale og selvfølgelig sine fans."

"Det er meget frustrerende, at efter at have undgået Covid under nedlukningen og gennem den periode, hvor der har været rejserestriktioner, bliver Eric ramt af Covid på dette tidspunkt, men vi håber meget, at han i slutningen af ugen vil være tilstrækkeligt rask til at kunne gennemføre resten af de planlagte koncerter."


Eric Claptons repræsentant skriver videre, at Clapton satser på at kunne genoptage sin turné i Bologna i Italien den 20. maj og arbejder på at gennemføre de aflyste koncerter på et senere tidspunkt. Efter planen spiller han i Royal Arena i København 14. og 15. juni, og der er ganske få billetter tilbage til begge koncerter.

Den 77-årige rocklegende har været meget kritisk over for både coronavacciner og den britiske regerings lockdown-regler. Han har udgivet hele tre sange, som kritiserer nedlukningen og coronavacciner og har selv udtalt, at han blev alvorligt syg efter at have modtaget første og andet stik af AstraZeneca-vaccinen. Desuden har han udtalt, at han ikke vil give koncerter på steder, hvor der er vaccinekrav.

LÆS OGSÅ: Danske opvarmningsnavne klar til Clapton-koncert


ANNONCE