Nyhed

VIDEO: Se Iceage spille i de legendariske Abbey Road Studios 

GAFFA.dk – alt om musik

Se det danske postpunkband i projektet Abbey Road Amplify x Pitchfork London Sessions

I forbindelse med Abbey Road Studios 90 års jubilæum samt Pitchforks indvielse af Pitchfork Music Festival London sidste år har de to parter skabt konceptet Abbey Road Amplify x Pitchfork London Sessions. Her skabes der en række live-sessions, hvor musikere inviteres ind til en indspilning i det legendariske studie og en snak om deres musikalske virke. Se en video med livesessionen ovenfor.

Det danske postpunkband Iceage er blandt de inviterede bands, og i forbindelse med deres optræden til Pitchfork Music Festival London i 2021 var de forbi studiet. Her indspillede de nummeret “Pull Up” af den engelske rapper Abra. 


I videoen sætter forsanger Elias Bender Rønnenfelt nogle ord på, hvor vigtigt det er ikke at overtænke tingene for meget. Samtidig fortæller han om sangvalget, at bandet havde et ønske om at udfordre sig selv og komme ud af deres egen hjemmebane. 

Iceage har høstet stor international anerkendelse med deres anmelderroste albums, der også har sendt dem på turné rundt i det meste af verden. Også deres seneste album Seek Shelter har imponeret i både ind- og udland, hvor GAFFA kviterede med fire stjerner.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Fra støjende afgrunde til støvede salooner


 

 

ANNONCE