Nyhed

Elton John livestreamer sin allersidste amerikanske koncert

Herhjemme har vi stadig en koncert til gode på legendens omfattende farvelturné

Det er efterhånden fire år siden, Elton John indledte sin storstilede afskedsturné Farewell Yellow Brick Road, som også bragte den 75-årige stjerne forbi Horsens denne sommer.

I øjeblikket turnerer John i USA, hvor han spiller sine angiveligt allersidste koncerter til november. Og nu er der godt nyt, hvis man er ved at gå til af ærgelse over ikke lige at kunne nå forbi Dodger Stadium den 17., 19. eller 20. november.

Den allersidste koncert bliver nemlig livestreamet på Disney+ den 20. november. Livestreamen er en del af en aftale med Disney+ på 30 millioner dollar, der også inkluderer den tidligere annoncerede kommende dokumentarfilm om stjernen: Goodbye Yellow Brick Road: The Final Elton John Performances and the Years That Made His Legend. Det skriver Billboard.


Den kommende dokumentarfilm er instrueret af R.J. Cutler, der tidligere har stået bag dokumentarfilmen Billie Eilish: The World’s a Little Blurry.

Den kommende film vil præsentere hidtil usete koncertoptagelser med John fra de seneste 50 år, fokusere på Johns personlige liv igennem dagbøger og optagelser af ham og hans familie og følger hovedpersonen helt frem til afskedskoncerterne i Los Angeles dette efterår.


Det er ikke tilfældigt, at John har valgt at tage afsked med sine amerikanske fans på netop Dodger Stadium. Tilbage i 1975 spillede han nemlig her to udsolgte koncerter for mere end 100.000 fans, hvor Billie Jean King gæstede ham på scenen og sang kor på hans ”Philadelphia Freedom”. 

Efter sine shows i USA vil John fortsætte resten af sin turné i Australien og New Zealand i januar 2023 for derefter at afslutte turnéen i Europa, hvor han blandt andet skal spille ni gange på O2 i London - og i Royal Arena i København den 5. juli 2023.

For nyligt udgav John sangen ”Hold Me Closer” med Britney Spears, der lige nu ligger nr. 1 på Billboards Hot Dance/Electronic Songs-liste.


LÆS OGSÅ: BAKSPEJLET: I dag er det 25 år siden Elton John tog gribende afsked med prinsesse Diana

ANNONCE