Heartland

Alt om Heartland samlet ét sted på GAFFA.

Heartland Festival er et forholdsvis nyt skud på den danske festivalstamme, men har allerede fået etableret sig som en af de mest eftertragtede. Musik, kunst, talks og mad af høj kvalitet er samlet under én paraply ved det smukke Egeskov Slot, når Heartland Festival byder velkommen til en anderledes festivaloplevelse.

Hvis du er færdig med mudder og makrelmadder, så er Heartland måske næste skridt for dig. Der er rig mulighed for at få pirret alle sine kunstneriske sanser, hvad end man skal opleve Keane, danse til Rick Astley eller synge med til Medina, lade sig betage af Coco O., være fluen på væggen i samtalen med Daniel Rye og Kathrine Lilleør eller få en smagsoplevelse ud over det sædvanlige fra festivalens omfattende gourmetmenu. Heartland er som ingen anden dansk festival.

Den er i sig selv smuk, som taget ud af et H.C. Andersen-eventyr, og den fynske idyl er lige oppe i dit ansigt. Storbyens feinschmeckeri møder hvert år op med flasker og lækre delikatesser i bagagen til et publikum, der i lige så høj grad er mødt op for at dyrke det gode liv som for musikken.

ANNONCE