Nyhed

Gangway vender tilbage: Album fylder 30

Bandet vender tilbage til deres bedst sælgende album med to jubilæumskoncerter

Indiepopbandet Gangway spiller albummet Happy Ever After i dets fulde længde ad to omgange. Første gang er i DR Koncerthuset, København, mens den anden er i Musikhuset Aarhus.

Albummet fra 1992 er ofte omtalt som bandets gennembrud, selvom det var deres femte. Til koncerten kan man derfor opleve hits som ”Mountain Song,” ”Didn’t I Make You Laugh” og ”Never Say Goodbye,” som var med til at sikre dem fire DMA-priser.


”Sangene blev forberedt og programmeret i en kælder dybt nede under jorden. Når man sad dernede, vidste man ikke, om det var dag eller nat, sommer eller vinter,” skriver bandet om pladen via Instagram og fortsætter:

”Selve indspilningerne foregik i Easy Sound-studiet på Trianglen i København tæt på Fælledparken, hvor støvet rejste sig hver gang, folkemængden gik amok over en dansk scoring ved EM i Sverige.”

LÆS OGSÅ: Coldplay arbejder på ny musik – og deler deres yndlingskunstnere


To album efter splittede bandet, inden de vendte tilbage i 2017 til en koncert, der fik et fuldtal af stjerner af GAFFA.

”Alle bekymringer om, hvorvidt Gangway kunne genskabe magien og leve op til deres ikoniske arv, blev hurtigt manet til jorden,” skrev Christian Voldborg Andersen i anmeldelsen.

Siden kom de ud med deres seneste album i 2019, men de bevæger sig tilbage i bagkataloget til jubilæumskoncerterne den 22. november 2023 og den 25. november 2023.


Billetterne er sat til salg i dag klokken 10.00.

Gangway udkommer med ny musik efter 20 år

ANNONCE