Nyhed

Ravi Kuma tager på hårdtslående Danmarksturné

Den energiske duo gæster til foråret elleve danske spillesteder

Med et P3 Uundgåeligt-hit, en perlerække af fem- og seksstjernede anmeldelser og lang sommer med optrædener på forskellige festivaler i ryggen har den energiske rap/elektroduo Ravi Kuma uden tvivl haft en travl sommer.

En sommer med et tætpakket program har imidlertid ikke sat en stopper for gruppen, som består af sanger Sharon Kumaraswamy og producer Aske Knudsen. De har nemlig været effektive og har arbejdet på en ny ep, som udkommer i starten af næste år.

Og hvis ikke den nyhed var nok, så tager den energiske duo den nye musik under armen til foråret, hvor de drager ud på en turné rundt omkring i det danske land. Ravi Kuma har nemlig netop annonceret, at de til marts og april gæster hele elleve spillesteder

LÆS OGSÅ: BEDST LIGE NU: 12 håndplukkede tracks – Fra Ravi Kuma og Kamma til Rihanna og Karen Mukupa

 


Ravi Kuma er kendte for deres energiske, højspændte og intense live-shows, og i en pressemeddelelse fortæller de følgende om deres kommende turné:

”Vi vil gerne invitere jer til kærlighedsfest og ep-reveal! Vi kommer Danmark rundt med vores nye friske tracks, som vi er i gang med at gøre helt smoochy smooth, dejlig flabede og klar til jer. Vi tager både vores beautiful blæserfriends og vores yndlingstrommeslager med os rundt. Så se lige om I har tid til at ses et sted i DK!”

GAFFA har flere gange oplevet duoen optræde live, og hver gang er vores anmeldere blevet blæst bagover af Ravi Kumas energi på scenen. Op til flere gange har de fået seks, funklende stjerner, og én af vores anmeldere har sågar postuleret følgende: ”Ravi Kuma er og bliver et af dette lands største og bedste liveacts”.

Billetter til koncerten er sat til salg.

Turnéplan:
Fr. 3/3 – Roskilde, Gimle
Lø. 4/3 – Svendborg, Harders
Fr. 17/3 – Hobro, Ishuset
Lø. 18/3 – Aalborg, Studenterhuset
Fr. 24/3 – Horsens, Platform K
Lø. 25/3 – Vejle, Bygningen
Fr. 31/3 – Skanderborg, Walthers
Lø. 1/4 – Odense, Kulturmaskinen
On. 5/4 – København, Lille VEGA
Fr. 7/4 – Aarhus, Volume Village
Lø. 8/4 – Kolding, Godset


LÆS OGSÅ: Ravi Kuma beviser, at Tessa ikke sidder på rapdronningernes trone alene

 

ANNONCE