Nyhed

Lewis Capaldi diagnosticeret med Tourettes syndrom

Sangeren deler nylig diagnose for at undgå mistanker om stofmisbrug

Den 25-årige skotske sanger Lewis Capaldi har for nyligt meddelt, at han lider af Tourettes syndrom. Han fortæller, at han har fået diagnosen for nylig og at han stadigvæk er ved at lære, hvordan han skal tackle det.

Capaldi har valgt at stå frem med sin diagnose, så hans fans ikke skulle forveksle hans tics med symptomer på kokainmisbrug.

”Jeg er blevet diagnosticeret med Tourettes. Jeg ville gerne snakke om det, fordi jeg ikke ville have, at folk troede, at jeg tog kokain eller sådan noget”, fortæller Capaldi til Daily Mail og fortsætter:


”Min skulder rykker sig, når jeg er begejstret, glad, nervøs eller stresset. Det er noget, jeg lever med. Det er ikke så slemt, som det ser ud”.

Trods den optimistiske udmelding, kan sygdommen dog til tider være ganske ubehagelig – selv for stjernen, som for nyligt delte flere detaljer i en liveoptagelse på sin Instagramprofil.


Her fortalte han, at han somme tider kan opleve smerter og ubehag, men tilføjer at det "er sådan, det er." Han fortalte også, at han får botox i sin skulder for at prøve at forhindre dens pludselige og ukontrollerbare bevægelser.

På trods af tilvænningen til den nye diagnose kommer den dog ikke helt bag på sangeren. Det fortalte Capaldi også om på sin Instagramprofil, hvor han nævnte, at han selv har lagt mærke til sine tics i gamle interviews fra 2018.

I sin opdatering gav Capaldi udtryk for en optimistisk tilgang til sygdommen, idet han sagde at han havde frygtet, at han led af noget meget værre.


Lewis Capaldi har netop udgivet den nye single ”Forget Me”, som udkom den 9. september – tre år efter udgivelsen af debutalbummet Divinely Uninspired To A Hellish Extent.

Sidste år valgte Capaldi at udskyde sine liveshows, fordi han efter eget udsagn ville fokusere på at skabe og indspille nyt materiale.

LÆS OGSÅ: Se Lewis Capaldi drille Noel Gallagher med maske og Oasis-klassiker

ANNONCE