Nyhed

Lewis Capaldi aflyser koncerter: "Jeg har brug for at være Lewis fra Glasgow lidt"

"Jeg skal bruge disse tre uger på at være Lewis fra Glasgow lidt, bruge tid med familie og venner og gøre normale ting."

Tidligere på ugen meddelte Lewis Capaldi, at han aflyser alle planlagte koncerter op til Glastonbury Festival. I et opslag på sociale medier skriver han blandt andet:

“Det har været en fantastisk tid op til dette nye album, og at se al støtten fra alle har været mere end noget, jeg kunne have drømt om. Når det så er sagt, så har der været travlt både mentalt og fysisk de sidste par måneder, jeg har ikke været hjemme siden jul og har i øjeblikket svært ved at klare alting." 

Han fortsætter: 

"Jeg er nødt til at tage lidt fri for at hvile og komme mig for at kunne gøre mit bedste og være klar til Glastonbury og alle de andre store koncerter, der kommer, så jeg kan fortsætte med at gøre det, jeg elsker i lang tid fremover. Jeg skal bruge disse tre uger på at være Lewis fra Glasgow lidt, tilbringe tid med familie og venner og gøre normale ting, der er vigtige for mig for at få det bedre. Jeg håber, I alle forstår."Capaldi har tidligere åbnet op omkring sit mentale helbred, og at han lider af Tourettes syndrom, blandt andet i den forholdsvist nye Netflix-dokumentar Lewis Capaldi: How I'm Feeling Now.

I et interview med The Times fra begyndelsen af ​​april sagde Capaldi, at det at lave musik og optræde live gør hans symptomer værre.

– Det er kun musikfremstillingen, der forårsager det her, ellers kan jeg have det godt i flere måneder ad gangen, så det er en mærkelig situation. Det er stadig det værd, men hvis det når dertil, hvor jeg gør mig selv uoprettelig skade, stopper jeg. Jeg hader at presse tingene til det yderste, men der er en meget reel mulighed for, at jeg bliver nødt til at opgive musikken, sagde han dengang til The Times.

Lewis Capaldi forventes at optræde på Glastonbury Festival lørdag den 24. juni.

ANNONCE