Nyhed

VIDEO: Lewis Capaldi viser bar mave i Wham-inspireret musikvideo

Den unge skotte er ikke bleg for at vise hud

I fredags (den 9. september, red.) udkom hitmageren Lewis Capaldis nyeste skud på stammen, nemlig singlen ”Forget Me” – tre år efter udgivelsen af debutalbummet Divinely Uninspired To A Hellish Extent.

Musikvideoen til nummeret er netop blevet delt, og budskabet er ganske humoristisk. Det visuelle udtryk genskaber nemlig skud for skud musikvideoen til den ikoniske ”Club Tropicana”-sang, som Wham sang tilbage i 1983. Det skriver NME.  

Videoen til ”Forget Me” er instrueret af Louis Bhose, og scenerne er endda skudt på selvsamme hotel – Pikes Hotel – i Ibiza, som George Michael og Andrew Ridgeley også var tjekket ind på i deres musikvideo.


”'Forget Me' er en sang, der står mit hjerte nær, og jeg føler virkelig, det er min bedste sang indtil videre. Den handler om et brud, jeg gik igennem, hvor den eneste rigtige kontakt, jeg havde med min ekskæreste efter et år, var, da jeg så hendes ’post-mig’-liv udspille sig på hendes Instagram-profil”, fortæller Capaldi til NME og fortsætter:

”Jeg befandt mig i et punkt i mit liv, hvor jeg havde det ret elendigt, og hun virkede som om, at hun var på vej videre og havde den bedste tid i sit liv, og jeg hadede det. Det virkede uretfærdigt for mig, at hun virkede glad, mens jeg havde ondt, og jeg var bange for, at hun havde glemt mig helt, så derfor skrev jeg en sang om det”.  


LÆS OGSÅ: Lewis Capaldi diagnosticeret med Tourettes syndrom

 

 


ANNONCE