Nyhed

FUNTIMES IN BABYLON: Danske fans får endnu en chance for at opleve Father John Misty

Den amerikanske sangskriver giver koncert ganske tæt på Danmark til sommer

For et par måneder siden gav Father John Misty - alias Josh Tillman - en femstjernet koncert i KB Hallen i København. Det var hans første herhjemme i fem år, og første gang, danske fans havde mulighed for at opleve sangene fra hans seneste album, Chloë & The Next 20th Century fremført live.

Til sommer er der så endnu en mulighed for at høre den 41-amerikaner på vores breddegrader - blot en fyrre minutters togtur fra København.

Tillman besøger nemlig den nystartede South Ocean Festival i Malmö, hvor han giver koncert den 8. juli. En endagsbillet til festivalen koster cirka 700 danske kroner og kan købes her. South Ocean Festival byder desuden på koncerter med Florence + The Machine, Röyksopp, The Libertines og Albin Lee Meldau.


Inden den svenske koncert i juli giver Tillman en særlig, enkeltstående koncert i London den 19. maj. Her vil han fortolke sange af den afdøde kollega Scott Walker, bakket op af et symfoniorkester.

Tillmans seneste studiealbum udkom i april 2022. I den forbindelse gav han et af sine efterhånden sjældne interviews til GAFFA, og vi var også inviteret til releasekoncert i London - læs interview og reportage her.

Meningsfuldt mellemspil fra Mr. Misty


ANNONCE