Nyhed

LYT: Hør Father John Misty fortolke Stevie Wonder på ny ep

Den turnéaktuelle amerikaner har været i det legendariske Electric Lady Studio i New York

I sidste måned lancerede Father John Misty en ny serie af digitale liveoptagelser, som uploades løbende og kan købes via hans Bandcamp-side.

Og nu følger den 41-årige sangskriver så op med en ny studie-ep, indspillet live i det legendariske Electric Lady-studie i New York. 

Live At Electric Lady består af et cover af Stevie Wonders nummer ”I Believe (When I Fall in Love It Will Be Forever)” fra 1972 samt fem live-i-studiet-optagelser af numre fra Mistys seneste album Chloë And The Next 20th Century fra 2022.


Father John Misty turnerer p.t. i hjemlandet USA med albummet, og i foråret kommer han til Europa - inklusive en koncert i KB Hallen til marts. Der er stadig billetter i salg HER.  

Den aktuelle ep, Live At Electric Lady, blev indspillet tilbage i maj i det ikoniske Electric Lady Studio i Greenwich Village i New York – Jimi Hendrix’ studie, hvor Patti Smith sidste år også indspillede en live-ep.

En måneds tid inden indspilningerne i New York lancerede Father John Misty sit nye studiealbum ved en eksklusiv releasekoncert og gav i samme forbindelse et interview til GAFFA, som kan læses her


Sammen med annonceringen og udgivelsen af den nye ep delte Misty også billeder fra studiet af sig selv og sine strygere på sine sociale medier, som kan ses lige her:


Det er i øvrigt ikke første gang, Father John Misty kaster sig ud i fortolkninger af andre kunstneres forlæg. I 2020 udgav han således en ep med coverversioner af blandt andre Link Wray, Leonard Cohen og Cat Stevens. Lyt til den nye ep lige her:


LÆS OGSÅ: KLASSIKEREN: Da Josh Tillman blev til Father John Misty

ANNONCE