Nyhed

Father John Misty udgiver livealbum

Koncertoptagelse fra 2015 indleder ny serie af digitale udgivelser

Tidligere på året udgav Father John Misty sit femte studiealbum, og har siden annonceret et besøg i KB Hallen i foråret 2023. Har man svært ved at vente, kan man nu glæde sig over, at den 40-årige sangskriver nu har lanceret en ny serie af digitale liveoptagelser, som kan købes via Mistys Bandcamp-side.

Her vil Misty - alis Joshua Tillman - dele ældre koncertoptagelser, ligesom han i den kommende tid vil livestreame to koncerter fra sin aktuelle turné. Disse vil være den 17. september ved Rabbit Rabbit i Asheville og den 6. oktober ved The Ryman Auditorium i Nashville. Man kan købe adgang til livestreamingen her.

Den første udgivelser i serien af arkivoptagelser er fra en Misty-koncert på Ancienne Belgique i Bruxelles i efteråret 2015 under turnéen i kølvandet på gennembrudsalbummet I Love You, Honeybear. 


Turnéen bragte også forbi Store Vega nogle uger efter Bruxelles-koncerten, hvor GAFFA tildelte fire stjerner og mødte Tillman backstage til et ekstensivt interview. Siden lanceringen af den nye arkivserie har Tillman også delt en koncert fra den aktuelle turné.

Det er i øvrigt ikke første gang, Tillman udgiver et digitalt livealbum. Under Covid-19-nedlukningen udkom albummet Off-Key in Hamburg, optaget ved en koncert i Hamburg i 2019.

"Vor vestlige kulturkreds er et brændende lokum; en civilisation under afvikling, sådan som det altid sker, til sidst – tjek eventuelt historiebøgerne, eksempelvis kapitlet om Romerrigets fald. Og Fader John leverer lydsporet; han er den triste klovn, som med lige dele humor og melankoli holder et spejl op foran lytteren," skrev GAFFAs udsendte i sin anmeldelse af koncerten i august 2019.


 

ANNONCE