Nyhed

FULDSTÆNDIG MAGISK: The Minds of 99 vender tilbage til Parken – to gange

Danmarks p.t. mest populære band annoncerer to stadionkoncerter til næste sommer

Tilbage i september 2021 gav The Minds of 99 en efter sigende helt uforglemmelig koncert på Danmarks nationalstadion Parken i København. Koncerten blev efterfølgende til et livealbum, som udkom i januar '23 og modtog fem stjerner af GAFFAs Adam Bouttai.

"Dette er en af de mest historiske koncerter foreviget for evigt. Den her udgivelse er først og fremmest til dig, der var der. For andre vil det nærmest gøre ondt at tænke på, hvad man gik glip af," hed det blandt andet i anmeldelsen.

Nu er der imidlertid mulighed for at tage revanche for dem, som ikke kom med - eller at gentage festen. The Minds of 99 har nemlig netop annonceret hele to koncerter i Parken til næste år.


Koncerterne finder sted den 21. og 22. juni 2024, og billetsalget går i gang på livenation.dk den 6. september klokken 10.00 og et døgn senere på ticketmaster.dk. Der bliver sat i alt 70.000 billetter i salg til de to koncerter, og de koster mellem 350 og 695 kroner.

For os i bandet handler det ikke så meget om at slå rekorder og salgstal, det handler om at lave to så fede koncerter, som vi kan. Niels Brandt, forsanger i The Minds of 99

"Det der skete i Parken sidst, det var fuldstændig magisk. Så da Live Nation spurgte om vi havde lyst til at spille to koncerter i Parken, så sagde vi ja med det samme. Vi var helt på røven over hvor fedt det var at spille derinde," udtaler forsanger i The Minds of 99, Niels Brandt, i en pressemeddelelse i forbindelse med de kommende koncerter. Han uddyber:


"Det var vildere end vi nogensinde havde kunnet forestille os! Dengang var der meget snak om, om det overhovedet var et godt og nærværende spillested, om det kunne lyde godt og sådan noget. Det synes jeg, vi fik styr på, og sammen med publikum, gik det op i en højere enhed på en helt overdrevet måde," udtaler Brandt og tilføjer:  
 
"Det fede ved at vi nu skal spille to koncerter i træk er, at der dobbelt så mange pladser på gulvet.
Ståpladserne blev mega hurtigt udsolgt sidste gang og nu er der jo dobbelt så mange af dem. Det er fedt for alle! For os i bandet handler det ikke så meget om at slå rekorder og salgstal, det handler om at lave to så fede koncerter, som vi kan, og at folk får en større chance for at få de pladser, de gerne vil have. Og så har vi som band brug for at spille de her koncerter. Vi er bedst når vi kan mærke at der er noget på spil, og det er der virkelig her."

 

Kultstatus i uendeligheden


ANNONCE