Nyhed

TRE ER DET MAGISKE TAL: The Minds of 99 annoncerer ekstrakoncert i Parken

Efterspørgslen på billetterne til The Minds of 99s koncerter i Parken den 21. og 22. juni 2024 var så stor at begge koncerters fulde kapacitet, i alt 100.000 billetter, blev udsolgt med det samme. Nu annoncerer de endnu en koncert i Parken.

Det er aldrig sket før, at nogen dansk - eller for den sags skyld international - artist har spillet tre koncerter i Parken i træk. 

Men det er ikke desto mindre dét, Minds of 99 nu har tænkt sig. Sammen med Live Nation reagerer bandet  på den "enorme interesse" for deres Parken-koncerter - som det hedder i en pressemeddelelse - og annoncerer en ekstrakoncert på Sankthansaften den 23. juni 2024. Det bliver den tredje koncert i forlængelse af koncerterne den 21. og 22. juni 2024. 

Hos bandet selv er begejstringen ligeledes enorm. 

"Vi er pisse beærede over at så mange har skrevet sig på ventelisten og at det kan lade sig gøre at lave en koncert mere. Der er virkelig blevet trukket i nogle tråde for at få det til at ske. Vi må desværre ikke sige endnu hvad der rent faktisk skulle til, men vi har virkelig nogen, vi skal takke for at det kan lade sig gøre. Og så håber vi bare, at alle dem der har skrevet, de ikke nåede at få billetter til de første to koncerter, de kan komme til denne her. Vi glæder os!”, fortæller forsanger Niels Brandt i en pressmeddelelse.  


Vi glæder os! Niels Brandt, forsanger

Folkene bag Live Nation befinder sig samtidig på et stadie mellem chok og glæde, og kan ikke huske at have oplevet så stor en efterspørgsel til en koncert med et dansk navn. Det fortæller Ulrik Ørum fra Live Nation. 

”Det er en helt utrolig situation vi er havnet i, og vi er selv sagt overraskede over udsigten til at skulle lave en historisk tredje koncert i Parken. Da de to første koncerter blev udsolgt med det samme, spurgte The Minds of 99 deres følgere om der var et behov for en tredje koncert.


Det er en helt utrolig situation vi er havnet i, og vi er selv sagt overraskede over udsigten til at skulle lave en historisk tredje koncert i Parken Ulrik Ørum, Live Nation

Det kan vi konstatere at der i den grad er - Tilmeldingerne til ventelisten taler sit tydelige sprog. Derfor har vi brugt de sidste uger på at undersøge muligheden for at lave en ekstrakoncert, og det er glædeligt for os at kunne annoncere, at det kan lade sig gøre at imødekomme behovet - og så endda dagen efter de to først annoncerede koncerter, på Sankhansaften". 

Der bliver i første omgang sat 35.000 billetter i salg til ekstrakoncerten d. 23. juni. Ekstrakoncerten forventes at starte senest kl. 20.00, en time tidligere end de to første koncerter.


 

 ANNONCE