Nyhed

MINDBLOWING: The Minds of 99 skaber dansk koncerthistorie

Danmarks mest populære band samler et vildt publikumsantal næste sommer

The Minds of 99 skriver dansk koncerthistorie og er nu det første danske band til at samle godt 100.000 publikum på hele Danmarks nationalstadion over to dage.

Sidste uge annoncerede The Minds of 99 ikke bare én, men hele to koncerter i Parken næste sommer den 21. og 22. juni 2024. I dag klokken 10 startede så det officielle billetsalg med 70.000 billetter, som ivrige fans kunne forsøge at få fingrene i. Allerede i går onsdag kunne modtagerne af bandets og Live Nations nyhedsbrev dog købe et begrænset antal billetter i forsalg.

Det tog ikke længe, før alle billetterne var væk, og hos Live Nation valgte man derfor at åbne op for Parkens fulde kapacitet på begge shows. Ikke mindre end 100.000 billetter blev sat til salg i alt, og to timer efter kunne Live Nation melde ud, at stadionkoncerterne er helt udsolgte.


I en pressemeddelelse i forbindelse med sidste uges koncertannoncering udtalte forsanger Niels Brandt:

”Det der skete i Parken sidst, det var fuldstændig magisk. Så da Live Nation spurgte, om vi havde lyst til at spille to koncerter i Parken, så sagde vi ja med det samme. Vi var helt på røven over, hvor fedt det var at spille derinde.”

I januar udgav The Minds of 99 vinylen Live i Parken – 11. september 2021 som en forevigelse af deres sidste kæmpekoncert. GAFFAs Adam Bouttai gav udgivelsen fem stjerner og kaldte den lige så monumental som selve koncerten.


”Dette er en af de mest historiske koncerter foreviget for evigt. Den her udgivelse er først og fremmest til dig, der var der. For andre vil det nærmest gøre ondt at tænke på, hvad man gik glip af. Verden var i kaos, indtil den blev vidunderlig igen,” lød det blandt andet i anmeldelsen.

Var man en af de uheldige, som ikke fik billet til næste års koncerter, kan man skrive sig på venteliste via Ticketmaster.

En koncert, der vil blive husket


ANNONCE