Nyhed

RØV OG NØGLER: Ude af kontrol annoncerer karrierens hidtil største koncert

Trioen som har gjort en dyd ud af at være udenfor pædagogisk rækkevidde er mere populære end nogensinde

Bob Dylan og The Beatles har spillet der. Og, i de seneste måneder: Father John Misty, Patti Smith og Boygenius. Og til foråret er det så Ude af Kontrols tur til at samle menigheden i KB Hallen i København til én af deres efterhånden berømte og berygtede kaos-koncerter - nu større end nogensinde.

I efteråret '22 blev Ude af kontrols koncert til Fredagsrock i Tivoli, København, aflyst af frygt for ballade. Og det er da også gået vildt for sig ved gruppens koncerter henover sommeren - herunder en optræden på Smukfest tidligere på måneden, som GAFFAs anmelder takserede til to stjerner og anmeldte under overskriften "Koncert om at sniffe coke af røv og nøgler er røv og nøgler."

"Er du typen, der har behov for at ringe til Giftlinjen hver tredje dag, så vil UAK føles som moshpittens svar på Cirque du Soleil. For alle andre har UAK på Bøgescenerne samme kunstneriske værdi som en tarmskylning," hed det blandt andet fra Adam Bouttai i anmeldelsen.


Ude af kontrol på scenen i Skanderborg, august 2023.
Ude af kontrol på scenen i Skanderborg, august 2023.

Den just annoncerede koncert finder sted 6. april, og billetter til 330 kroner (plus gebyr) sættes i salg den 31. august klokken 10.00 via livenation.dk og et døgn senere på billetlugen.dk og phd.dk.

"Den dynamiske trio er nu klar til at tage deres hidtil største skridt i karrieren, hvor legendariske K.B. Hallen skal danne rammerne for deres vildeste, største og mest ambitiøse koncert til dato," skriver koncertarrangøren Live Nation i en pressemeddelelser i anledning af annonceringen.


En spiller til den enøjede

 

ANNONCE