Nyhed

SÅ’ DER TOUR: Ude af kontrol tager på Danmarksturné

Efter at have udsolgt K.B. Hallen drager UAK på Danmarksturné til oktober

I august annoncerede Ude af Kontrol, at de ville spille i K. B. Hallen til april. Trioen kunne i januar fortælle, at koncerten var blevet udsolgt. I dag har Ude af Kontrol skrevet på deres instagram, at de er klar til at tage på en hel Danmarksturné. Bandet skriver i opslaget: ”Jeg sagde så der tour!”. Se datoerne nederst i artiklen. 

Ude af Kontrol består af aliasserne Englando, Balken og Munken. Trioen har opnået millioner af streams med sange som ”Op A”, ”Snehvide med de 7 små poser” og ”FuckBoi”. Bandet har i alt udgivet syv albums. Sidste år udgav de Bedre sent end aldrig, som fik fire stjerner af GAFFA.

”Et par ballader for meget og (for) korte spilletider er eneste anmærkningspunkter. Det er mere reglen end undtagelsen, at sangene varer under to-og-et-halvt minut. Det bliver lidt to-ryk-og-en-aflevering – i hvert fald på albumformat,” skriver GAFFAs anmelder og tilføjer:


”UAK er særligt til dig, der synes, at Suspekt er blevet Shu-bi-dua-folkelige og sekundært til folk, der mener, at B-skat er noget, man sniffer. Ude Af Kontrol er ikke musik. Det er en livsstil, hvor samtlige Koda-kroner bare skal brændes af på fisse, Fendi og flake ... bedre sent end aldrig.”

Sidste gang, GAFFA oplevede Ude af Kontrol live, var til Smukfest sidste år, hvor vores anmelder gav koncerten to stjerner.

”73 minutter plus syv minutters dj-warmup. UAK har absolut været hver en krone værd i forhold til show og energi. Pudder til næsen, fucker-juice til kæften og vitamin X til, når du er sulten for sjov. Er du typen, der har behov for at ringe til Giftlinjen hver tredje dag, så vil UAK føles som moshpittens svar på Cirque du Soleil. For alle andre har UAK på Bøgescenerne sådan cirka samme kunstneriske værdi som en tarmskylning,” hed det blandt andet i anmeldelsen.


Billetsalget til efterårets koncerter starter fredag den 8. marts 2024 kl. 10.00 lige her.


 

Turnéplan:

4. oktober 2024, Gazzværket, Aabenraa
5. oktober 2024, Elværket, Holbæk
11. oktober 2024, Posten, Odense
12. oktober 2024, Royal Stage, Aalborg
18. oktober 2024, Train, Aarhus
19. oktober 2024, Fermaten, Herning

Emil Lange elsker Jylland på ny single - hør den her

ANNONCE