Nyhed

STÆRKE Y2K-VIBES: Timbaland, Justin Timberlake og Nelly Furtado klar med ny single - hør den her

Stjerneproduceren Timbaland er klar med ny sang og får hjælp fra to gamle samarbejdspartnere fra 00'erne

Tilbage i 2007 udgav Nelly Furtado, Justin Timberlake og Timbaland singlen "Give it to Me," som strøg til tops på den amerikanske hitliste. Nu er powertrioen så tilbage - seksten år senere - med endnu en fælles sang. Den har fået titlen "Keep Going Up," og kan høre herunder.

Den i dag 51-årige producer Timbaland - alias Timothy Zachery Mosley - etablerede for alvor sit navn i 90'erne, hvor han blandt andet arbejdede med nu afdøde Aaliyah og Missy Elliot.

I det følgende årti steg han til decideret stjernestatus og arbejdede med en lang række topnavne indenfor navnlig hiphop, pop og R'n'B -  herunder Drake, Jay-Z, Madonna, Rihanna, Björk og Nas. 


Han producerede også hovedparten af Nelly Furtados tredje album Loose fra 2006 og Justin Timberlakes FutureSex/LoveSounds, som udkom samme år. Og nu er de gamle musikalske makkerede altså genforenet på et helt nyt track - med stærkt potentiale til at få alle os, der var unge i 00'erne, på dansegulvet.

Justin Timberlakes seneste studiealbum er Man of the Woods, som udkom i 2018, mens Furtado sidst var albumaktuel i 2017, hvor hun udgav The Ride. Hun hittede stort med sangen "I'm Like a Bird" fra debutalbummet debutalbummet Whoa, Nelly!, som udkom i efteråret 2000.


STORT TEMA: Tilbage til nullerne

 

 


 

 

 

ANNONCE