Nyhed

EN TUR I MASKINRUMMET: Lukas Graham overtager Vega til at indspille kommende album – og du er inviteret

”7 Years”-sangeren inviterer publikum med i skabelsen af sit nye album med fire helt særlige koncertoplevelser

Hvis du nogensinde har tænkt over, hvordan et album mon bliver til samt hvilke processer, der ligger bag, så har du nu en gylden mulighed for at komme med helt ind i hjertet af maskinrummet. I påsken 2024 overtager Lukas Graham spillestedet Vega for at indspille sange til sit kommende album, og her har sangeren valgt at åbne dørene for publikum og tage dem med på rejsen.

Konceptet har titlen Lukas Graham – The Recording Experience og består af fire unikke koncerter, hvor Graham forvandler Vega til et musikstudie. Fra scenen til de fire koncerter i Store Vega, og med publikum som vidne, vil Graham og co. præsentere helt ny musik, vise små film fra dagen, der er gået rundt om i huset samt prøve sangskitser og melodier af for første gang. Derudover lægges der også op til en snak om musikken mellem kunstner og publikum samtidig med, at Graham også vil lade publikum komme helt tæt på, når han trykker på optag-knappen midt på scenen.

”Der var engang, hvor drømmen var at spille i et udsolgt Store Vega – en drøm, der blev til virkelighed, og huset på Vesterbro er i min optik stadig et af de mest legendariske venues at træde ind på som dansk musiker,” fortæller Graham i en pressemeddelelse og fortsætter:


”Med tanke på det fantastiske rum, Store Vega er, fik jeg en idé om at invitere publikum med helt ind i skabelsen af, hvordan et album bliver til og samles som værk. Det kan af gode årsager ikke lade sig gøre i mit eget studie, men når dørene åbnes til Vega, føles det jo næsten som at vende hjem. Spillestedet giver os de bedste rammer for at tegne og fortælle og give et ægte indblik i den kreative proces, der finder sted i slutspurten af et album. Og så skal vi selvfølgelig også synge nogle af dem, vi kender sammen.”

På Store Vega er de begejstrede over den unikke mulighed og for at være med til at kunne give publikum en helt særlig total-oplevelse. I pressemeddelelsen uddyber Lene Vive Christiansen fra Vega:

Lukas Graham – The Recording Experience er nyskabende og det mest omfattende og ambitiøse projekt bundet op på én enkelt kunstner i vores 27 år lange historie! Der er ingen tvivl om, at dette er en milepæl for Vega. At give vores publikum en så unik oplevelse er noget, vi er meget stolte af at kunne være en del af. Ambitionen er at vise huset frem fra helt nye sider, og Lukas’ ønske om at udfordre det klassiske koncertformat passer perfekt til Vegas unikke atmosfære, og vi er slet ikke i tvivl om, at der bliver tale om aftener, hvor musik og venue forenes i en uforglemmelig symbiose.”


Billetsalget til Lukas Graham – The Recording Experience starter fredag den 8. december klokken 10 via Unitedtickets’ hjemmeside. Har du ikke mulighed for at opleve Graham til foråret, offentliggjorde musikeren for nyligt en sommerkoncert i Tivoli Friheden i Aarhus

Oversigt over koncerterne i Vega:

  • Den 25. marts – Vega, København
  • Den 26. marts – Vega, København
  • De 27. marts – Vega, København
  • Den 28. februar – Vega, København

LUKAS GRAHAM-INTERVIEW: At træde på legoklodser og livets andre mirakler


ANNONCE