Nyhed

TIVOLISERING: Lukas Graham annoncerer jysk friluftskoncert til sommer

Billetter til det populære bands østjyske sommerkoncert sættes i salg allerede imorgen

De sidste par år har Lukas Graham gjort sig bemærket med blandt andet sit nye album 4 (The Pink Album), det klimabevidste koncertkoncept In the Round, et brag af en koncert på forsommerens Jelling Musikfestival - og en koncert i anderledes musikalske rammer på årets Tønder Festival.

Nu løfter Lukas Forchhammer og kompagni så sløret for en stor friluftskoncert i Aarhus den til næste sommer - nærmere bestemt den 29. juni i Tivoli Friheden. Billetsalget starter fredag d. 3 november kl. 10 via unitedtickets.dk.

Tivoli Friheden i den sydlige ende af Aarhus danner hver sommer ramme om en række koncerter under overskriften Fed fredag - og i den forløbne sommer også Fed lørdag samt såkaldte Summer Sessions. 


"I 2023 bygger vi videre på traditionen om at samles til musik under de store bøgetræer sommeren igennem," forklarede Tivoli Frihedens direktør, Henrik Ragborg Olesen, i en pressemeddelelse tilbage i marts og uddybede: 

"Det sker til Fed Fredag - men nu også til Fed Lørdag - og som kronen på værket fremover også til koncerter med internationale top-stjerner, der gæster Tivoli til Summer Sessions, som vi er stolte over at have udviklet sammen med verdens største koncertarrangør – Live Nation."

Lukas Grahams seneste album udkom tilbage i januar og modtog fire stjerner af GAFFAs Josephine Andersen. "I grænselandet mellem eminent og ensformigt," noterede hun i sin anmeldelse.


LUKAS GRAHAM TIL LYTTESESSION: ”Brug hellere mine sange i dit eget liv frem for at søge efter mig”

ANNONCE