Nyhed

Van Morrison kommer til Danmark

Nærmere bestemt besøger han Falkoner Salen allerede i foråret - og giver to koncerter

Det er efterhånden fem år siden, at han sidst var her. En af musikkens helt store originaler, med et af de mest afholdte sangkataloger der findes. Nu kommer Van Morrison atter til Danmark til maj og spiller to koncerter i Falkoner Salen 21. og 22. maj

Med sit store talent som sangskriver, sanger, forfatter, poet og multiinstrumentalist rækker Morrisons bedrifter langt. Han har over 150 sange med i store film, herunder sine hits "Brown-Eyed Girl", "Moondance", "Wild Night" og "Gloria", og har gennem karrieren modtaget flere Grammy Awards, en Ivor Novello, en Brit Award og er ligeledes optaget i The Rock’n’Roll Hall of Fame.

Van Morrison, der har rødder i Belfast, har gennem sin karriere skabt indtil flere rockklassikere, og har udgivet mere end 40 studiealbum, samt en håndfuld live albums. Den 10. marts udsender ”Van the Man” nyt album med titlen Moving On Skiffle der blandt andet indeholder den helt nye single "Streamline Train".

Vi skal tilbage til 2018, hvor Van Morrison sidst besøgte Danmark, som var på Heartland Festival ved Egeskov på Fyn. Morrison har tidligere haft et helt specielt forhold til Danmark, og tilbage i begyndelsen af 1980’erne kunne man risikere at støde på ham i Københavns gader og stræder, specielt i forstaden Vanløse, hvor han boede sammen med sin daværende danske kæreste. Opholdet i Danmark gav ham inspiration til sange som "Vanlose Stairway" og "Scandinavia", som er at finde på pladen Beautiful Vision fra 1982.

Billetsalget starter fredag 3. marts kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk


ANNONCE