Nyhed

Festival i alternative rammer præsenterer fem første navne

En række eksperimenterende artister er på plakaten til festival i og omkring havet på Ærø

I den gamle bådehavn i Marstal er der en festival, der hedder Øhavet. Det er tredje gang, at artister spiller omkring havet på Ærø under festivalen, der blev udsolgt de seneste to år.

Blandt andet kommer singleaktuelle Lowly, der snart udgiver deres tredje album, Keep Up The Good Work. Den seneste gang, GAFFA anmeldte kvintetten, fik de fire ud af seks stjerner med ordene: ”En bundsolid aften med et dansk band, der har fundet deres egen lyd og fuldt fortjent er kommet langt ud over landegrænserne.”

LÆS OGSÅ: LYT: Lowly slipper opløftende single fra kommende album


Til Øhavet kommer også den eksperimenterende lydkunstner og komponist Sofie Birch, der snart skal optræde til Europas vigtigste branchefestival, men også slow-fi countrypopduoen Gorgeous.

Varnrable er også på plakaten, og med sit seneste album balancerede hun mellem dissonanser og utraditionelle toneartskift inden for elektronmusik, eksperimenterende techno og minimalistisk pop. I denne omgang er programmet afsluttet af jazzkvintetten Nausia, selvom der kommer flere navne i fremtiden.

Festivalen vil desuden byde på litterære oplæsninger, talks og et børneprogram, når den finder sted den 21. og den 22. juli 2023. Man kan købe billetter her.


SPOT præsenterer seks kunstnere: Et af dem er spået til at spille på Orange Scene

ANNONCE