Nyhed

Seksstjernede Fat Freddy's Drop kommer til Danmark

Det energiske ensemble fra New Zealand har meldt deres ankomst til juni

Fat Freddy's Drop tager endnu en gang turen fra New Zealand til København. De har efterhånden gæstet scenerne herhjemme en del gange - blandt andet i 2016, hvor de med få måneders mellemrum gæstede både Odense og København.

Ved dén lejlighed uddelte GAFFAs udsendte de maksimale, seks stjerner til bandet - og nu er der altså atter mulighed for at opleve dem herhjemme. Det sker den 15. juli, hvor Fat Freddy's Drop indtager det relativt nye spillested Stagebox, som er indrettet i en gammel industrihal på Refshaleøen i København.

Og valget at venue er ikke helt tilfældig. Daniel Dahlberg, en af Stagebox-grundlæggerne, har været med til at bygge speciallavede guitarer til bandet, som derfor har fulgt med i opførelsen af scenen på det gamle værftsområde i København.


Fat Freddy's Drop debuterede i 1999 og har siden udgivet flere album. Based on a True Story fra 2005 har vundet flere priser og fået gode anmeldelser - og så er bandet berømte for deres særdeles veloplagte liveoptrædener.

”Deres koncerter er kendt for at være livlige og energi-fulde, og FFD har et ry for at være et af verdens bedste livebands,” påpeger arrangørerne i en pressemeddelelse.

Varm op til koncerten med et af deres store hits, "Wandering Eye", fra Based on a True Story


Har man lyst til at opleve et af verdens måske bedste livebands, skal man slå til den 31. januar klokken 11 for at få fat i en såkaldt Early Bird-billet. Det almindelige billetsalg starter den 3. februar klokken 10 lige her.  

Det københavnske spillested Stagebox klar med navn til åbningskoncert


ANNONCE