Nyhed

Fat Freddy’s Drop giver deres største danske koncert

GAFFA - Alt om musik

Danskerne er vilde med syvmandsorkesteret, der ved hvert besøg spiller for udsolgte sale.

Nu vender det anerkendte newzealandske syvmandsorkester atter tilbage til Danmark, når de den 27. november spiller koncert i K.B. Hallen.

Fat Freddy’s Drop er kombinationens mestrer og farver gang på gang deres koncerter med et forrygende festsammensurium af dub, soul, reggae, roots, rnb, funk og jazz.


Senest har orkestret udgivet singlen ”Trickle Down” og udtaler i den forbindelse, at de i øjeblikket forbereder et nyt album, som dog endnu ikke har noget navn eller en releasedato, men hvis udgivelse er lovet i tide til bandets tur-start i november.

LÆS OGSÅ: Fat Freddy's Drop fra fortiden, nutiden og fremtiden

Med et 20 års-jubilæum i år og over 1000 shows på bagen, hvor septetten igen og igen demonstrerer deres imponerede liveform, er Fat Freddy’s Drop en musikalsk kraft, der bør opleves live. Med saxofon, trompet, tromobone, guitar, bas og trommer leverer Fat Freddy’s Drop forrygende liveshows for ekstatiske crowds verden over.


Det danske publikum har siden 2010 vist stor begejstring for Fat Freddy’s Drop med fyldte koncertsale, og mon ikke succesen gentager sig igen i år.

LÆS OGSÅ: Fat Freddy's Drop: Falconer Salen, København

Billetsalget til koncerten starter den 1. marts og kan købes på Billetlugen.dk.  


ANNONCE