Nyhed

Fat Freddy’s Drop tilbage til Danmark

GAFFA.dk – Alt om musik

Den anerkendte newzealandske syvmandsorkester vender nok en gang tilbage til dansk jord, når de den 18. oktober 2018 vil fremføre deres berømmende liveshow i Store Vega.

Med snart 20 års erfaring og omkring 1000 koncerter på CV’et har Fat Freddy’s Drop opbygget deres kendte ry som et liveband, der fremfører højt profilerede liveshows. Sounden er blues, jazz, reggae, dub, soul, funk, roots og r&b – for at nævne noget – men fælles for de syv kunstnere er deres kreativitet, og at de giver rum for improvisation.

LÆS OGSÅ: GAFFAs fem hurtige med Fat Freddy’s Drop


Gruppen blev dannet i New Zealand tilbage i 1999, men det var først fire år senere med hittet ”Midnight Marauders”, at Fat Freddy’s Drop blev et bemærkelsesværdigt navn uden for de newzealandske grænser. Debutalbummet fra 2005, Based on a True Story, scorede fem stjerner af GAFFAs anmelder og medførte et internationalt gennembrud for de syv mænd, som siden kun er gået fremad i musikverdenen.

Fat Freddy’s Drop har siden 2010 fyldt københavnske sale om og om igen. Sidste års optræden i Falconer Salen scorede hele seks stjerner af GAFFAs anmelder, og selvom det ikke var mere end fire måneder, gruppen sidst var på besøg, var der med anmelderens ord ”ikke én eneste af de fremmødte, der oplevede at skulle gå skuffet hjem”.

Forhåbentligvis lægger Fat Freddy’s Drop atter ned en koncert på fornemste vis, når de torsdag den 18. oktober 2018 kommer til Store Vega. Billetsalget starter fredag den 17. november klokken 10.

ANNONCE